Logo
Одштампајте ову страницу

Како успешно аплицирати на позив Иновационог фонда?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

12juliijiidiidiiddiОнлајн упутство како успешно аплицирати на позив Иновационог фонда моћи ћете да добијете у четвртак, 16. јула са пчетком у 18 часова у организацији ICT Huba.

          

Фонд за иновациону делатност Републике Србије расписао је нови позив за бесповратно финансирање иновативних пројеката домаћих компанија. Како бисмо вам помогли да припремите пријаву за овај конкурс, организујемо радионицу на којој ћемо проћи кроз све неопходне кораке и обезбедити вам информације из прве руке.

 

На догађај се можеш пријавити преко ОВОГ линка.

 

Радионица ће бити одржана онлајн и том приликом ће вам гост, Горан Младеновић, пренети искуства успешних апликаната са конкурса Иновационог фонда.

 

Сазнаћете на чему се базирају те успешне апликације, која су најважнија документа која треба припремити, где се најћешће греши и који савети вам могу помоћи да осигурате добру презентацију пред комисијом, али и како се овај конкурс уклапа у контекст осталих извора финансирања.

 

Горан је оснивач компаније ITG Consalting и директор нишког кластера за напредне технологије (Ni CAT) и већ дужи низ година пружа услуге саветовања и помаже појединцима и компанијама које желе да обезбеде финансирање за своје иновативне пројекте, а такође је и сертификовани консултант за водећи психометријски индикатор MBTI.

 

Након више од 15 година проведених у бизнис окружењу, Горан је као главни задатак компаније ITG Consulting поставио то да кроз организациони развој, развој запослених, ад хок подршку и припрему за инвестиције у иновативне идеје, помогне да се потенцијали клијената доведу на највећи могући ниво.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 јул 2020 18:01
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015