A+ A A-

Регионална конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима ДИГИТАЛ 2020

Оцените овај чланак
(1 Глас)

svetkomunikacijapandemijaРегионална конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима – ДИГИТАЛ 2020 Хуавеи одржаће се онлајн 10. и 11. септембра 2020. године са почетком у 10 часова.

 

Сви заинтересовани ће моћи да је прате путем лајв стрима на Јутјуб каналу Color Media Communications.

 

Највећи део програма биће посвећен томе како ће изгледати свет медија, телекомуникација и дигитала у свим аспектима након пандемије.

 

Агенду можете погледати на ОВОМ линку.

 

Кроз панел дискусије и предавања сазнаћете шта се у протеклих годину дана дешавало у свету информационих и комуникацијских технологија, који су то нови трендови и изазови у сајбер безбедности, на који начин употреба ИоТ-а омогућава одржива решења за проблеме урбане мобилности, причаћемо о истинама и заблудама у 5Г технологији. Другог дана конференцији говориће се на тему развоја и комуникације брендова у условима „нове нормалности“, сазнаћете и како смо се споразумевали за време ванредног стања, ко је све у свету медија и телекомункација зарадио а ко изгубио за време пандемије и какав је нови поредак у свету телевизија и ВОД платформи.

 

На отварању конференције говориће Александар Гајовић, државни секретар у Министарству културе и информисања, Татјана Матић, државна секретарка у Министарству трговине, туризма и телекомуникација, амбасадорка Велике Британије Шан Мекладу, и амбасадорка Канаде у Србији Кати Чаба.

 

На конференцији учествују: Предраг Ћулибрк, ЦЕО Телеком Србија, Мајк Мишел, ЦЕО Теленор Србија, Дејан Турк, ЦЕО Вип Мобајл и А1 Словенија: Милија Зековић, директор СББ и Telemach Montenegro; Mads Arnbjoern Rasmussen, CTO/CSO, Huawei, Данска, Драган Танасковић, Vip Mobile; Владимир Радуновић, Дипол фондација, Зорица Грба, Huawei Technologies; Адел Абусара, PwC, Срђан Крчо, ДунавНЕТ, Александар Мастиловић, Регулаторна агенција за комуникације БИХ, Radoslaw Kedzia, Huawei Technologies, Слободан Марковић, УНДП, Александар Радош, ТВ Прва, Златко Црногорац, УК Пароброд, Владимир Церић, теоретичар уметности и медија, Ванда Кучера, I&M McCann Grupa, Неда Ђокић, Хајникен Србија, Бранка Новчић, ФОН, Жаклина Таталовић, N1, Ненад Милосављевић, Njuz.net, Милан Вујић, грађански активиста, Павел Грбовић, Покрет слободних грађана, Слободан Георгијев, БИРН и NewsMax, Игор Арих, агенција Арих Љубљана, Данијел Колетић, AprioriWorld, Зоран Ковачић, Mediadaily.biz, Никола Врдољак, 404 агенција, Ејуб Кучук, Мита Груп и многи други.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 07 септембар 2020 18:34

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани