Кућа Добрих Вести

Login

Данас почињу пријаве за AcademIAA 2020

Оцените овај чланак
(2 гласова)

academAcademIAA 2020, едукативни програм у организацији удружења IAA Srbija, ове године биће реализована по пети пут, али у измењеном, онлајн, формату.

 

Овогодишња AcademIAA обухватиће период од 29. октобра до 3. децембра, а полазници ће сваког четвртка од 18.00 до 20.00 часова имати прилику да путем онлајн платформе чују еминентне домаће и стране предаваче, распоређене у пет модула. Квалитетан садржај је и ове године загарантован.

 

Полазници могу да очекују актуелне теме, осврт на тренутно стање у индустрији, као и покушај да се предвиди врло неизвесна будућности.

 

Новина је и то што се AcademIAA 2020 ове године „отвара“ широј публици – полазници неће пролазити кроз процес селекције, биће довољно да се једноставно пријаве.

 

Када је реч о котизацијама, организатор најављује врло приступачне цене, као и посебан попуст за ране и групне пријаве.

 

Пријаве почињу данас 30. септембра, а све детаљније информације о самом програму биће ускоро доступне на званичном сајту academiaa.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 30 септембар 2020 10:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија