Logo
Одштампајте ову страницу

БИЗИТ конференција 4. и 5. новембра у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bizitkonferencijaБИЗИТ конференција једном годишње, на једном месту окупи врхунске ИТ стручњаке заједно са врхунским стручњацима из економије, бизниса, финансија и комуникација, кадре да анализирају и предлажу бизнис моделе за боље пословања и подизање продуктивности.

 

Тако ће бити и ове године, 4. и 5. новембра у Клубу посланика ће се окупити скоро 50 предавача и панелиста са којима ћемо разговарати о пословању у условима нове дигиталне реалности.

 

Препознат на мапи догађаја као најзначајнија пословна ICT конференција, БИЗИТ и ове године окупља велики број учесника, представнике битних компанија и на страни провајдера и на страни корисника ICT решења и услуга. У главном програму учествује више од 50 предавача.

 

Фокус БИЗИТ конференције су софтверска пословна решења, управљање и заштита података, дигитални алати у банкарском сектору, интеграција дигиталних технологија и новине у телекомуникацијама, дигитализација државне администрације и људски капитал.

 

Истражујемо иновативна решења за превазилажење традиционалних, али и нових изазова са којима се свет суочио због кризе изазване вирусом САРС-KоВ-2, у свим областима пословања.

 

БИЗИТ ће бити хибридна конференција, уживо и онлајн.

 

Присуство публике у Клубу посланика ће бити лимитирано мерама здравствене безбедности и за ову опцију је остало још заиста мало слободних места.

 

Публика онлајн ће у реалном времену, путем БизитТВ-а пратити програм са било које локације, на екрану било ког уређаја повезаног на интернет.  

 

Придружите се конференцији и испратите које технологије данас стоје иза успешних бизниса и како оне помажу у превазилажењу пословних проблема иницираних Ковид кризом.

 

Публика уживо ће имати могућност директно да поставља питања и учествује у дискусијама а за онлајн публику обезбеђена је комуникација кроз чет сервис.

 

Осим што ће постављати питања, онлине учесници ће се равноправно као и присутни у сали кроз забавне наградне квизове „борити“ за вредне награде – телефоне, ТВ уређаје, мониторе, наградне ваучере…

 

Пријавите се можете већ данас ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/БИЗИТ


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015