Logo
Одштампајте ову страницу

Митап: Правни изазови модерног пословања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

metuppppppНа јесењем онлајн MeetUp тема су правни изазови у модерном и онлајн пословању. Предавач са великим искуством ће бити гости и причаће о изазовима, законима, процедурама и обавезама правног аспекта пословања.

 

Било да имаш само идеју о покретању стартапа, увелико си у предузетничким водама или си на крају студија заједно можемо да унапредимо твоју идеју и да јој дамо правни оквир и могућности.

 

Шта можеш да чујеш на октобарском онлајн MeetUp?

 

На онлајн дружењу са Страхињом Мавренским, адвокатом који послује у Београду, правним експертом у области корпоративног права, права интелектуалне својине и права информационих технологија, моћи ћеш да чујеш више о правним облицима пословања, ауторским правима, електронским уговорима и трговини на даљину, ГДПР-у и заштити података о личности, правилима коришћења интернет портала али ид а поставиш питања која се односе директно на твоју идеју или посао којим се бавиш.

 

МНА – Мавренски/Нинић адвокати је адвокатска канцеларија специјализована и усмерена на пружање услуга из области корпоративног права, са експертизом у области ИТ и ИП права, чији адвокати поседују академске и стручне квалификације које их чине експертима у овој области.

 

Учешће је потпуно бесплатно, а на теби је само да попуниш кратку пријаву форму ОВДЕ и да се укључиш на ЗУМ платформу, 15. октобра у 18 часова.

 

Извор: Icthub.rs

 

 


Последњи пут измењено среда, 14 октобар 2020 11:08
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015