Кућа Добрих Вести

Login

Бира се Цвет успеха за жену змаја 2020

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zenacvettttttttУдружење пословних жена Србије четрнаести пут додељује награду „Цвет успеха за жену змаја” најбољим предузетницама у Србији. У конкуренцији за награду су 24 финалисткиње из целе земље, а имена победница биће саопштена на завршној онлајн церемонији 28. октобра 2020. године када ће бити и додељена признања.

 

Ове године се „Цвет успеха“ по први пут се организује у дигиталном формату, онлине, у измењеним условима у односу на претходне године, које је донела пандемија КОВИД-19. Завршна свечаност се организује уз учешће организатора и кандидаткиња у контролисаним условима великог студија и уз примену максималних мера заштите, а публика ће догађај моћи директно да гледа путем лајф стриминга на јутјуб каналу Удружења. На овај начин се омогућава присуство знатно већег броја гледалаца него ранијих година, укључујући и оне из региона и шире. Линк за онлајн догађај биће објављен благовремено на веб сајту и друштвеним мрежама Удружења пословних жена Србије.

 

 

 

Новина је да су од ове године две основне категорије модификоване, тако да ће се од 2020. године додељивати главна признања за Извозно оријентисану фирму и Успешан пословни модел. Комисија задржава право да осим у основним категоријама, додели и специјална признања за посебан допринос промоцији женског предузетништва у областима у којима су постигнути најбољи резултати. Награда представља јединствени подстицај пословним женама које се храбро боре са свим препрекама у бизнису, а уједно доприноси и њиховој афирмацији. У претходних тринаест година на овом догађају је промовисано више од 470 жена, а њих 134 је добило награде и признања.

 

Све номиноване кандидаткиње биће представљене у специјалној публикацији „Цвет успеха за жену змаја 2020“ као и на самој свечаности.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 21 октобар 2020 19:58

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија