Logo
Одштампајте ову страницу

ДАНАС: Онлајн конференција о проширењу приступа финансирању предузећа у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

priredafirmefdfdfdfdfПривредна комора Србије данас са почетком у 14 часова организује онлајн конференцију - састанак о моделима подршке сектору малих и средњих предузећа пратећи искуства Грчке, Северне Македоније и Албаније.

 

На састанку ће бити прдстављени успешни примери модела финансирања ММСП-а, као и осврт на тренутну ситуацију, потребе привреде, као и решења за допуну постојеће регулативе.

 

Састанак ће отворити Piotr Korynski, из Центра за миркофинансирање, а услове пословања и карактеристике оквира за финансирање ММСП у Србији представиће Михаило Весовић, директор Сектора за стратешке анализе, услуге и интернационализацију у Привредној комори Србије и Катарина Обрадовић, помоћник министра за мала и средња предузећа и предузетништво у Министарству привреде.

 

НАПОМЕНА: Пријаве за састанак врше се путем линка најкасније 15 минуте пре почетка састанка: https://zoom.us/meeting/regist...

 

Извор: ПКС/Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015