Logo
Одштампајте ову страницу

Пробуди предузетника у себи

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ENGERSHIPДа ли си некада размишљао/ла о томе како би било баш страва када би једног дана могао/ла да покренеш свој бизнис, али ниси сигуран/на да ли је то за тебе? Да ли си се питао/ла шта би ти све уопште било потебно, која знања и вештине су неопходна да своју идеју претвориш у успешан бизнис план?

 

Ове зиме имамо пројекат баш за тебе! За све средњошколце и студенте који би желели да сазнају нешто више и опробају се у практичним радионицама, AIESEC је припремио пројекат Entrepreneurship For Youth. Прилику да упловиш у свет предузетништва имаћеш већ овог јануара на онлине платформама из топлине своје собе. Радионице у трајању од пет недеља омогући ће ти да радиш на развоју софт и хард скилова неопходних за грађење даље каријере као и стицање знања о предузетништву од предавача искусних у овом пољу.

 

Софт скилс вештине неопходне су у међуљудским односима, попут толерантности и слушања других, као и емоционалне интелигенције. У савладавању ових вештина ће ти помоћи чланови AIESEC -а који ће бити и лидери тимова у које сте подељени на овом пројекту. Задатак сваког тима биће планирање старт-уп компанија, при чему ће се свака базирати на једном од Циљева одрживог развоја, о којима ћеш више чути током пројекта.

 

Хард скилс представљају специфична знања и способности које су данас неопходне да би млади људи били успешни на послу. Управо о њима ћеш моћи да чујеш и учиш од домаћих предавача - партнерских компанија, представника факултета, као и од чланова AIESEC -а из других земаља. На крају пројекта бићеш богатији/ја за много нових знања, познанстава и наравно вештина.

 

Зашто су важна предузетничка знања и вештине?

•             Због лакшег сналажења у области пословања

•             Као предузетник, можеш да бираш чиме ћеш се бавити, на који начин и када

•             Предузетничка знања и вештине можеш применити у свим областима живота

 

Да ли ти све ово звучи занимљиво? Да ли можеш да замислиш себе у тиму вршњака са којима ћеш се заједно развијати и учити вештине које су ти потребне да једног дана оствариш свој бизнис?

 

Остави своју пријаву ОВДЕ и уплови у фантастични свет предузетништва! Цена радионица износи свега 2000 динара.

Ако имаш додатних питања, можеш позвати следеће бројеве:

 

•             Милица Кнежевић: 063/1515-960

•             Иван Ковачевић: 069/2132-621

 

 

AIESEC је је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 октобар 2020 15:19
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015