Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција Будућност рада

Оцените овај чланак
(2 гласова)

buducnostradaКонференција Будућност рада одржаће се 25. новембра са почетком у 12 часова, онлајн, на зум платформи.

 

Трећа национална конференција „Заводљиви свет рада на даљину“ посвећена је феномену масовног преласка на рад од куће који би могао постати наша свакодневница и кад пандемија ковид–19 прође. Кључно питање којим се ове године конференција бави је: да ли рад на даљину представља нову слободу која води достојанственијем раду, или је реч о пречици ка платформизацији рада?

 

Центар за истраживање јавних политика (ЦЕНТАР) који стоји иза ове конференције, чини тим иновативних истраживача и дигиталних ентузијаста који промишљају будућност рада у Србији, инклузивну безбедност и стварање одрживих партнерстава усмерених ка друштвеним променама. ЦЕНТАР је основан 2010. године као независна истраживачка организација (тхинк танк) са циљем да допринесе развоју одрживог, просперитетног и праведног друштва у коме се мишљења и бриге свих грађана равноправно чују и уважавају.

 

Региструјте се за конференцију на време

 

Тим организатора верује да будућност рада треба да буде тема сада ако Србија жели да задржи наслеђе достојанственог рада у оквиру нове економије у дигиталном добу. Зато је важно фокусирати се данас на то како ће сутра ове промене утицати на економију, раднике и друштвене процесе.

 

Конференција ће се одржати преко Зум платформе, а више детаља о истој, као што су агенда и списак говорника, можете наћи на званичном сајту.

 

Регистрација за овај догађај је обавезна и можете је попунити путем ОВОГ линка.

 

Извор: Нетокрација


Последњи пут измењено уторак, 17 новембар 2020 18:31
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015