Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за извозника године још отворен

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Untitled-1БЕОГРАД – Конкурс за награду “Извозник године” , који је расписала Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (SIEPA), траје до 28. новембра ове године.


О добитницима овогодишње награде одлучиваће мешовита стручна комисија састављена од представника привреде, независних аналитичара, медија, као и Владе Србије, на основу тачно утврђених критеријума које можете видети на следећем линку http://siepa.gov.rs/sr/files/pdf2010/izvoznik2012_Kriterijumi.pdf.

Награде у пет категорија

Награде ће се додељивати у пет категорија - за најбољег извозника године, за најбољи нови извозни производ, за освајање новог тржишта, за најбољег извозника у категорији малих и средњих предузећа, а другу годину за редом биће додељена и награда за најбољу жену предузетника, објављено је на порталу агенције СИЕПА.
Свечана церемонија доделе награде ће се одржати 5. децембра 2012. године у хотелу “Метропол палас” (Metropol Palace)  у Београду.

Подстицај за нове извозне подухвате

СИЕПА ову традиционалну Награду додељује саве већ девети пут, а признање датира од 2004. како би на крају сваке године послужила као подстицај за нове извозне подухвате извозним предузећима у Србији.
Ексклузивно право да користе лого “Извозника године” имаће и овогодишњи добитници награда.
Заинтересовани своје пријаве могу слати на адресу:
SIEPA, Награда Извозник године 2012. Влајковићева 3/5, 11. Београд, или путем и мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

                                                                                                                                                     Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 25 новембар 2012 17:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015