Logo
Одштампајте ову страницу

Интернационално такмичење у управљању пројектима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

projectmanagmneteИнтернационално такмичење у управљању пројектима “Project Management Championship 2021” иницирано је од стране стране младих пројектних менаџера – IPMA Young Crew у оквиру Међународне асоцијације за управљање пројектима - ИПМА (International Project Management Association) са циљем да младима пружи прилику за развој, стицање нових познанстава и учење кроз праксу.

 

Такмичење у управљању пројектима намењено је свим студентима у Србији који желе да стекну нова знања и искуство у пројектном менаџменту. Ово такмичење пружа прилику младим талентима да начине прве кораке у професионалној каријери и да буду препознати од стране светских стручњака. „Project Management Championship 2021” састоји се из три фазе:

 

-      Квалификационе рунде која се ове године одржава 27. фебруара, онлајн и у оквиру које тимови тестирају своје знање решавањем теста од 100 питања за 100 минута.

 

-      Национално финале које се одржава 14. марта, где ће се такмичити шест тимова који су остварили најбојли резултат у оквиру квалификационе рунде. Тимови ће имати задатак да реше реални пословни проблем и опробају се у улози пројектних менаџера. Најбољи тим представљаће Србију на интернационалном нивоу.

 

-      Интернационо финале је последњи круг такмичења и окупља најбоље тимове, победнике националних такмичења и ове године ће се одржати у Србији.

 

Сви заинтересовани студенти, могу се пријавити индивидуално, у пару (у том случају организатори формирају тим) или три или четири члана преко OВОГ линка.

 

 

Пријаве за такмичење отворене су до 20. фебруара.

 

За више информација можете посетити Инстаграм страницу @youngcrewserbia као и званични сајт.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 12 фебруар 2021 12:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015