A+ A A-

Spring Demo Day 2021

Оцените овај чланак
(1 Глас)

demodayvvvvvvvDemo Day се одржава четири пута годишње, у организацији Impact Huba Београд и представља прилику за све стартапе из западног дела Балкана, који су у потрази са инвестицијом.

 

До сада је одржано преко 20 Демо дана, а кроз Impact Huba програме прошло је више од 250 тимова и тим путем обезбеђене су инвестиције које премашују 2 милиона евра.

 

Посебно изабрана комисија, састављена од инвеститора и светских лидера, коментарисаће презентовање свих пријављених, а најбољи међу њима имаће прилику да се прикључе шестонедељном менторинг програму који оспособљава стартапе за излаз на домаће и инострано тржиште и помаже у процесу добијања инвестиција.

 

Пролећни Demo Day одржаће се 18. марта, с почетком од 13 часова и то онлине, у 3Д виртуелном простору Impact Huba кроз који ће се кретати не само инвеститори и предузетници, већ и сви заинтересовани посетиоци.

 

Посебно место, на овогодишњем догађају, имаће Cleantech стартапи, који раде на решењима очувања животне средине. Они који су већ кренули у разраду свог бизниса моћи ће да се презентују директно пред инвеститорима, али Demo Day позива и све оне који су на почетку разраде идеје, јер је уводни део догађаја резервисан за Cleantech радионицу са представницима глобалних компанија.

 

Пријаве за стартапе трају до 10. марта, а посебно се охрабрују оснивачице и Дигитал Медиа бизниси.

 

Пре саме пријаве можете заказати своје бесплатне консултације са Impact Hub тимом и пронаћи детаљније информације о самом догађају и процесу на званичном сајту конференције. Форма за све заинтересоване посетиоце је на линку.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Нетокрација


Последњи пут измењено среда, 10 март 2021 17:52

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани