Кућа Добрих Вести

Login

НОВОСАДСКИ САЈАМ: Новембарски Дани енергетике

Оцените овај чланак
(2 гласова)

DANIENERGETIKEЈубиларни 10. међународни дани енергетике и инвестиција биће одржани у Конгресном центру „Мастер“ Новосадског сајма, 3. и 4. новембра, уз поштовање свих препоручених епидемиолошких мера.

 

Одржив енергетски сектор који пружа сигурно и приуштиво снабдевање један је од основних предуслова за опстанак и достојан живот, и у времену изазова какав је пред све нас поставила пандемија КОВИДА-19. Стварање таквог сектора и управљање њим у условима претеће климатске кризе представљају велике изазове и траже много техничког и управљачког знања као и значајне финансијске ресурсе.

 

О убрзању енергетске транзиције, на Данима енергетике и инвестиција биће речи кроз Пленарну сесију и бројне панеле који ће окупити експерте, представнике министарстава, секретаријата, локалних самоуправа, института, привредног и приватног сектора и удружења из Србије, Велике Британије и Босне и Херцеговине. Стручне скупове ће пратити и изложбени део манифестације, у којем се представљају фирме, институције и локалне самоуправе са пројектима у области енергетике.

 

Град партнер Међународних дана енергетике и инвестиција је Град Нови Сад, а приредбу Новосадски сајам организује уз подршку Покрајинског секретаријата за енергетику, грађевинарство и саобраћај, док је РЕС фондација партнер у организовању конгресног сегмента.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија