Кућа Добрих Вести

Login

Трибина „Утицај пандемије на насиље над женама“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

nasiljeporodicadfdfdfdГрадска општина Звездара се и ове године придружује глобалној кампањи „16 дана активизма против насиља над женама“ коју обележава 1700 организација у преко 100 држава света.

 

Кампања почиње 25. новембра, Међународним даном борбе против насиља над женама и завршава се 10. децембра, Међународним даном људских права.

 

Комисија за родну равноправност Градске општине Звездара припремила је низ догађаја којим ће обележити ову манифестацију.

 

У сусрет данима активизма, у уторак, 23.новембра u 13 сати биће одржана Трибина под називом "Утицај пандемије на насиље над женама у Србији" коју организује Градска општина Звездара, Адрија Медија Група заједно са Секретаријатом за социјалну заштиту и удружењем Амикус. Трибина ће бити одржана у Скупштинској сали ГО Звездара, I спрат, Булевар краља Александра 77.

 

Позивамо вас да својим извештавањем о овој теми дате допринос подизању свести о борби против насиља над женама и оснаживању жена да пријаве насиље.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 23 новембар 2021 09:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија