Logo
Одштампајте ову страницу

Чобанов одмор и ПКБ међу најбољима на Сајму

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajam-diplome-uvodnaБЕОГРАД - На завршеном Међународном сајму предузетништва “Бизнис База 2012” и на 4. Сајму локалних самоуправа додељена су признања излагачима за најуспешнији промотивни наступ излагача.

Удружење за тржишне комуникације Србије  доделило је “Grand prix” за најбољи промотивни наступ Привредној комори Београда (ПКБ), док су дипломе за успешан промотивни наступ добиле, између осталих, Национална агенција за регионални развој, Европска мрежа предузетништва и Канцеларија за развој недовољно развијених подручја.

Међу добитницима су још и Регионална развојна агенција Југ, Регионална агенција за развој источна Србија, Регионална развојна агенција Санџак – СЕДА и  Регионална развојна агенција Златибор, као и Регионални центар за друштвено економски развој Банат.

 

Дипломе за заједнички наступ

 

Београдски сајам и Национална агенција за регионални развој доделили су признања – дипломе најуспешнијим учесницима овогодишњег Међународног сајма предузетништва Бизнис база.

Тако је диплома за заједнички наступ додељена Регионалном центру за развој МСПП Београд, регионалним развојним агенцијама из Срема, Бачке, Златибора, регионалној агенцији Санџака СЕДА из Новог Пазара.

Међу лауреатима су и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа, Регионална агенција за развој источне Србије „РАРИС“ , Регионални центар за друштвено економски развој Банат , Обласна развојна агенција Југ Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа из Краљева. Такође, привилегију да се нађу међу награђенима имале су и Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља,  Агенција за регионални развој општина Колубарског округа,  ПКБ и Савез општина и градова Републике Српске Бјељина

За промотивни наступ награђени су Војводина Метал Кластер – ВМЦ, Национална служба за запошљавање, Опште удружење предузетника Трстеник, као и ресторан “Ђуричић 1955 - Чобанов одмор”

8665

 

Чобанов одмор – прва робна марка српске брзе хране

“Чобанов одмор” је робна марка ресторана аутентичне брзе српске хране  - “Ђуричић”. У том ресторану можете уживати у сеоском амбијенту традиционалне брвнаре западне Србије, а служи вас особље одевено у српске народне ношње. Са српских ливада долазе прозводи који су претеча наше данашње “брзе хране”.

Природа посла сточара захтевала је припремање хране у форми “запакуј и понеси на ливаду”. Оброк који би им одржавао снагу целог дана био је лако припремљив и лако носив, дуготрајан, укусан и здрав. Будући да се чобани нису враћали пре заласка сунца, ручали би у природи укусну пршуту са лепињом премазаном кајмаком и обогаћеном претопом, у дубоком хладу, наслоњени о неко дрво.

Аутентична српска храна је бесплатном доставом досупна у свим деловима Београда свакога дана од 09 до 01 час.

У понуди “Чобановог одмора” је и посебно осмишљена организација кетеринга у традиционалном духу за промоције, коктеле и културне догађаје.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 децембар 2012 12:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015