Logo
Одштампајте ову страницу

НОВИ САД: Сајам аутомобилчића

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SAJAMUTOMOBILASDFDFDПети по реду Сајам аутомобилчића биће организован у суботу, 25. јуна на платоу СПЕНС-а у Новом Саду. Сајам ће се одржати у периоду од 11 часова до 20 часова.

Уз подршку Градске управе за привреду Града Новог Сада, Градске управе за саобраћај и путеве Града Новог Сада као и ЈКП "Паркинг сервис".

 

Организатор манифестације је Савез возача Новог Сада уз подршку Савеза возача Војводине.

 

Манифестација је сајамско-фестивалског карактера, са богатим програмом који ће чинити многобројни излагачи као и други едукативни и забавни садржај.

 

Посетиоцима ће се представити колекционари са преко 20.000 експоната, а за најмлађе посетиоце ће бити организоване ликовне радионице, анкете о безбедности у саобраћају, наградне игре као и квалитетан музички програм.

 

На овогодишњем Сајму аутомобилчића учешће је потврдило преко 30 колекционара и излагача из региона, а манифестацију ће између осталог уприличити и колекција старих модела аутомобила марке Мерцедес-Бенц. Такође, посетиоцима ће се представити и Мото клуб Безбедност, Таблица шоп, ауто школа Вм ауто 021, Крбуља стил, Удружење Алфисти Рибелли и многи други, док ће Вода Вода, Универекспорт и Минаква већ традиционално подржати манифестацију и обрадовати наше малишане.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 јун 2022 18:09
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015