A+ A A-

БЕСПЛАТНА ЕДУКАЦИЈА КРОЗ ВЕБИНАРЕ И ПОДКАСТЕ: FEMTECH за одрживост

Оцените овај чланак
(2 гласова)

femtechУ оквиру пројекта Промоција коришћења дигиталних технологија које чине одрживим женска предузећа - FEMTECH за одрживост, Удружење пословних жена Србије представља и успешне предузетнице, као примере добре праксе у области дигиталне трансформације.

 

Други подкаст је на Jou Tube каналу Удружења, а наредни се премијерно приказују четвртком у 20 часова. Подкасте је могуће слушати и на аудио подкаст платформама Podcast.rs, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i GooglePodcasts, а моћи ће да им се приступи и преко сајта УПЖ Србије.

 

Удружење пословних жена Србије је сагледавши потребу да је неопходно убрзати дигитализацију, покренуло пројекат : FEMTECH за одрживост, који је финансијски подржао CIPE – Center for International Private Enterprise.

 

Ковид криза је додатно нагласила потребу да се убрза дигитализација, што је подстакло Удружење да подржи своје чланице, власнице микро, малих и средњих предузећа, као и стартап женске фирме са иновационим потенцијалом да усвоје знања о дигиталној трансформацији и примене их у свом пословању. Овим пројектом омогућено је јачање капацитета предузетница за дигиталну трансформацију кроз вебинаре, подкасте и менторинг припрему за пичинг (за бољи приступ финансијама и умрежавање женских фирми), на тај начин им помажући да пређу на следећи, виши ниво, како би се омогућила њихова одрживост и умањила родна неравноправност пренета из офлајн и у онлајн окружење. Бонус за предузетнице је било предавање о сексуалном узнемиравању на раду, о томе како га препознати, који су облици и механизми заштите, како би се информисале о мерама и корацима у случају да се оно појави у њиховој фирми.

 

У циљу подизања свести о значају информационо-комуникационих технологија и развоју капацитета женских предузећа за дигиталну трансформацију, Удружење је одлучило да потпуно бесплатно омогући свима у Србији приступ одржаним вебинарима. Кроз вебинаре је обрађено пет конкретних и корисних тема, као што је Промена производних процеса (ERP системи), Маркетинг и однос са купцима (CRM систем) и др. Сви заинтересовани да погледају вебинаре, могу се обратити мејлом Удружењу пословних жена Србије (више информација на сајту УПЖ) како би добили параметре за приступ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани