Logo
Одштампајте ову страницу

Како да организујете све врсте селидби?

Оцените овај чланак
(4 гласова)

kombiprevozzzzzПотребна вам је детаљна организација и саветовање око предстојеће селидбе? Само вас један позив дели од стручњака са вишегодишњим искуством који ће вашу бригу решити за свега неколико сати.

 

Агенција Профи Селидбе има само један циљ, да пресели ваш дом лако и без стреса. У великој мери ће олакшати заморно преношење ствари употребом својих стратегија које су развијали током година рада. Од њих можете да очекујете перфектну оганизацију, максималну искоришћеност простора и селидбу у рекордном року. Нећете морати да се бринете ни о једном детаљу, урадиће цео посао уместо вас.

 

Препустите се изузетној услузи селидбе

 

Жеље клијента агенцији Профи Селидбе одувек су биле на првом месту. Изаћи ће вам у сусрет што је више могуће. Након обављеног телефонског позива са овим стручним тимом добићете савет за најбољи одабир транспорта, као и оквирну цену. Након почетног упита и кућне посете добићете и коначну цену њихових услуга. Цена ће зависити од искључиво ваших потреба и количине ствари које би требало преселити. А када дође време селидбе будите сигурни да ће ваш намештај бити сигуран у свим процесима прикупљања, паковања, транспорта и истовара. Услуге које можете наћи у овој агенцији за селидбе су:

 

● Селидбе стамбеног простора

● Селидбе пословног простора

● Мини селидбе (селидбе мале количине ствари)

● Превоз тешких предмета

● Демонтажа и монтажа намештаја

● Заштита намештаја и других ствари за транспорт

● Паковање ствари у кутије за селидбу

 

У зависности од ваших потреба можете бирати транспортно возило. Уколико се процени да се све ствари могу транспортовати у мањем простору најбоље је изабрати опцију комби селидби. Али ако имате велики број ствари можете организовати и транспорт камионом. У склопу основног пакета убраја се изношење ствари, утовар у возило, транспорт, истовар и уношење ствари. Али за потпуни ужитак Профи Селидбе клијентима пружају и фулл пакет селидби који укључује паковање, демонтажу намештаја, заштиту сваког комада, изношење ствари, утовар, транспорт, истовар са уношењем ствари у нови дом, као и поновну монтажу намештаја заједно са распакивањем свих ствари.

                                                              bezbednoklavir

Припрема ствари за транспорт

 

Свој статус омиљеног савезника за селидбе агенција Профи Селидбе стекла због великодушне услуге коју пружа својим клијентима. Клијенти обожавају њихове услуге због тога што се труде да спрече све врсте оштећења. Они неће само транспортовати и утоварити/истоварити ваше ствари.

 

У склопу својих услуга пружају и остале могућности:

 

Складиштење ствари и намештаја

 

Уколико се трагање за новим станом одлужило или је реновирање из било каквих разлогапрекинуто не морате да бринете. О свом вашем намештају може се побринути агенција Профи Селидбе. Транспортоваће и бринуће се о вашим стварима док не дође време вашег уласка у нов дом.

 

Паковање ствари

 

Паковање за селидбу никад није било лакше, будући да имате стручни тим уз себе. Иако делује као лак посао потребно је доста времена како бисте осигурали сваки делић вашег намештаја и осталих кућних апарата. Паковање је важан део сваке селидбе и у ту сврху Профи Селидбе ваше ствари припремају за транспорт користећи папире за увијање, картонске кутије различитих димензија, заштитне фолије и још много тога.

 

Демонтажа и монтажа намештаја

 

Како не би дошло до било каквог оштећења, неке комаде намештаја је потребно демонтирати.Најчешће се ради о великим комадима намештаја које је немогуће изнети у једном комаду,ситуација је још гора уколико тај намештај треба изнети из станова на вишим спратовима зграда.Такође ту је и намештај причвршћен за зидове које би само стручни људи могли са скину и поставе на правилан начин у нови дом.

 

Цена селидбе

 

Уколико се питате колико кошта селидба и остале услуге агенције Профи Селидбе можете проверити на њиховом сајту. Иако се цена формира на основу оних услуга које су вама потребнепостоје оквирне цене на основу којих ћете моћи да одредите колико буџет је потребно издвојити. У Београду селидба комбијем износи од 2500 до 3500, а на територији Србије сваки пређени километар кошта између 40 и 50 динара. Селидба камионом на територији Београда је 5000 до 6000 динара, а на територији Србије 60 динара на сваком пређеном километру. Услуге складиштења износе 700 динара по метру кубном, изнајмљивање радника 1000 динара, а постоје и цене за паковање ствари у кутије, стреч фолије, као и монтажу и демонтажу ормара.

 

Особа са искуством у послу је јако битна у обављању целокупног процеса селидбе. Није ни мало лако самостално организовати целокупан процес у којем се врло лако може заборавити неки од детаља. Одаберите опције које вам највише одговараја и помоћу професионалаца организујте селидбу било где у Србији.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 29 август 2022 12:11
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015