Logo
Одштампајте ову страницу

На сајму "Аутомеханика" фирме из Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

automehanikaБЕОГРАД - Фирме из Србије имаће прилику да се представе на сајму ,,Аутомеханика 2013” у Истанбулу у организацији Привредне коморе Србије (ПКС).

„Аутомеханика“ је највећи светски сајамски бренд аутомобилских компоненти, представља иновације у сектору аутомобилске индустрије и нуди широк изложбени спектар - од најмањих компоненти, па до значајних решења у овој области.

На штанду ПКС производни програм изложиће „Прва петолетка“ (Трстеник), „Компласт“ (Ниш), „Синтер“ (Ужице), „ГП Схоп“ (Лазаревац) и „Агена Technology“ (Шимановци).

Циљ наступа српских фирми је проналажење стратешких пословних партнера на турском тржишту и тржишту региона, одржавање пословних котаката са постојећим партнерима, проширење на нова тржишта, склапање ексклузивних уговора дистрибуције, промоција нових технологија, размена искустава и информација о новим трендовима, тржиштима, стандардима и новим технологијама.

Међународни сајам Аутомеханика Истанбул је бијенални сајам ауто делова и аутомобилске индустрије, који се одржава од 2001. године на сајамском простору TÜYAP Fair.

На претходном сајму, 2011. године, захваљујући успешној сарадњи ПКС и представника Messe Франкфурт – Истанбул, Србија је добила почасни статус „Земље партнера“. Упркос великој светској економској кризи, те године оборен је рекорд по броју излагача и посетилаца. Према сајмаском извештају из 2011. године учествовала су 1.099 излагача, док је сајам посетило 36.126 професионалних посетилаца из читавог света.

Привредна комора Србије је дугогодишњи партнер сајма „Аутомеханика“ и већ 12 година доводи најбоље српске произвођаче на ову изложбу, а у оквиру заједничког штанда, ове године, чланице ПКС ће под веома повољним условима од стране сајма имати могућност да излажу своје производе и услуге врло квалификованој публици.

Организатор овог сајма је Messe Frankfurt.

Сајам је почео 11. априла и трајаће до недеље, 14. априла.

                                               Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 13 април 2013 05:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015