Logo
Одштампајте ову страницу

СИЕПА позвала компаније да учествују на сајму ИТ технологија у Хановеру

Оцените овај чланак
(4 гласова)

loggooooБЕОГРАД - Агенција за страна улагања и промоцију извоза Србије (СИЕПА) позвала је домаће компаније да се пријаве за учешће на сајму "CeBIT 2014", који ће се одржати од 10. до 14. марта 2014. године у немачком граду Хановеру.

"""

"CеBIT" је водећи светски сајам у области професионалне примене информационо-комуникационих технологија, са традицијом дужом од четири деценије.
Рок за пријаву је 15. септембар 2013. године.
Трошкове закупа простора и изградње националног штанда сноси СИЕПА а, а излагачи сносе трошкове партиципације за учешће на сајму у износу од 114.255 динара, што обухвата трошкове дизајна каталога излагача, уписа у сајамски каталог и електронске медије, трошкове воде, струје и интернета на националном штанду, као и одржавања штанда.
Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута, смештаја и транспорта својих експоната.

Право на учешће има десет излагача
Право учешћа на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења, која се баве производњом готових и полуготових производа, као и пружањем услуга из области информационо-комуникационих технологија.
У оквиру националног штанда на сајму може бити десет излагача, а у случају пријављивања већег броја учесника предност у рангирању ће зависити од времена подношења пријаве, висине оствареног извоза у претходној години, успешности и броја наступа на претходним сајмовима у организацији Сиепе, постојања новог дизајнерског решења, новог производа, производног процеса...
Испуњеност услова и избор излагача утврђује комисија у складу са Правилником о организацији наступа домаћих привредника на међународним сајмовима.
На предстојећем сајму очекује се више од 4.000 излагача из 70 земаља света, који ће се представити на изложбеном простору површине 175.000 метара квадратних, уз посету од преко 230.000 професионалаца из 120 земаља.
Ово је једанаести пут да СИЕПА организује наступ српских привредника у оквиру националног штанда на на сајму "CeBIT".
                                                                                                         Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 август 2013 23:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015