Кућа Добрих Вести

Login

Програм повећања конкурентности прехрамбених производа

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vipНОВИ САД - Фонд за подршку инвестиција у Војводини (ВИП фонд) позвао је компаније из сектора прехрамбене индустрије Војводине да се пријаве за учешће у Програму повећања конкурентности производа.

Програм се спроводи у сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу ((JICA).
Задатак програма је да јапански консултант пружи техничко-консултантску помоћ одабраним фирмама, с циљем повећања конкурентности и извоза домаћих прехрамбених производа.

Рок за подношење пријаве је 2. октобар 2013. године, а детаљи се могу видети на интернетској страници ВИП фонда.

Програм је део техничке помоћи JICA с циљем повећања конкурентности производа из Србије, и то кроз трансфер знања и искуства из Јапана.


                                                                                                          Извор: Кућа добрих вести/ВИП фонд


Последњи пут измењено субота, 14 септембар 2013 20:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија