Logo
Одштампајте ову страницу

Промоција књиге Исака Адижеса “Пут до лидерства”

Оцените овај чланак
(5 гласова)

PKSБЕОГРАД - Промоција књиге Исака Адижеса “Пут до лидерства” одржаће се данас у Привредној комори Србије.

Др Исак Адижес је један од водећих светских експерата у области менаџмента, а његова предавања на четири језика су протекле четири деценије организована у 52 земље, на свим континентима, за више од 100.000 менаџера.

Поседује 15 почасних доктората. Оснивач је и председник Адижес института у Санта Барбари, који је, према часопису Executive Excellence (САД), међу првих десет у Америци.

Познат је и по свом јединственом приступу управљању организационим променама, заснованом на процесу којим се изграђује узајамно поштовање и поверење.

Др Адижес је и реномирани консултант компанија и влада, неколико премијера и шефова држава.

                                                                                                      Извор: Кућа добрих вести/ПКС

 


Последњи пут измењено среда, 18 септембар 2013 10:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015