Logo
Одштампајте ову страницу

Почело пријављивање за "Стартап академију"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

akademijaБЕОГРАД - Пријављивање за "Стартап академију", највећу школу намењену ИТ и стартап предузетницима, отворено је до 16. октобра, а заинтересовани полазници се могу пријавити путем сајта startapakademija.com.

Број места је ограничен на тридесет полазника.

"Стартап академија" почиње са радом 26. октобра и трајаће три месеца, а предавања и радионице ће се одржавати суботом и недељом у термину од 10.00 до 18.00 сати.
Тим поводом ће бити организован информативни скуп у уторак, 8. октобра, у Дому омладине, на којем ће посетиоци бити у прилици да чују искуства претходне генерације полазника, као и инвеститора који су уложили новац у неке од тимова који су похађали школу.

Упознавање са програмом и предавачима

Идеја догађаја је да се одговори на нека од питања која се тичу формата програма, предавача, ментора, инвеститора и осталих гостију из иностранства који ће учествовати у „Стартап академији“.

На догађају ће се чути искуства људи који су директно учествовали у прошлогодишњој Академији и допринели њеном успеху – а то планирају да ураде и ове године.
Школу осмишљава и реализује удружење SEE ICT уз подршку Немачке организације за међународну сарадњу (GIZ) и београдске софтверске фирме Bal Lab.

Oво је друга по реду “Стартап академија“. Велики број људи који су учествовали у првој групи полазника овог програма технолошког предузетништва, било као учесници, ментори, предавачи или организатори, била је, како истичу организатори, задовољна целокупним искуством стеченим на овој Академији.

Више информација о "Стартап академији" прочитајте ОВДЕ.
                                                                                                            Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 06 октобар 2013 16:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015