Logo
Одштампајте ову страницу

Српска предузећа на сајму инвестиција у Минхену

Оцените овај чланак
(5 гласова)

sajammmmМИНХЕН – У Минхену је отворен највећи европски сајам инвестиција и некретнина „Expo real 2013“ на коме ће се до 9. октобра представити 1700 излагача из 33 земље света, међу којима је и Србија.
Агенција за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА) ове године на минхенском сајму наступа под слоганом „Србија – следећа европска дестинација“.
„Expo real“ je највећи сајам некретнина у Европи, на коме више од 80 одсто учесника чине сами инвеститори и доносиоци одлука. Ове године Србија ће се представити на националном штанду површине од 70 квадрата.
Сајам је идеална прилика за представљање пројеката потенцијалним инвеститорима, као и упознавање са најновијим трендовима из индустрије. Све највеће компаније из света традиционално учествују на овој сајму који прате многи специјализовани скупови и конференције.
Прошле године на сајму је излагало 1.610 учесника из 34 земље, док је сајам посетило више од 37.000 посетилаца. Највећи број посетилаца је из саме Немачке, а затим следе Велика британија, Холандија, Аустрија, Швајцарска, Француска, Пољска, САД, Чешка, Руска Федерација и Луксембург.

                                                                                                                                                                                                                                                                                Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 08 октобар 2013 00:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015