Кућа Добрих Вести

Login

Арсовићева и Шекарићева у Осијеку

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1osijekarsovicevaisekaricevaОСИЈЕК - Олимпијке у стрељашту Андреа Арсовић (Партизан) и Јасна Шекарић (Црвена звезда) су на припремама у Осијеку у оквиру програма Олимпијског комитета Србије “Рио 2016” и остаће на стрелишту Пампас до петка да би већ за викенд учествовале у првом Купу СС Србије ваздушним оружјем у у Новом Саду.


- Услови су изванредни, и тренирамо два пута дневмо – каже Драган Доневић тренер репрезентације и Андрее Арсовић у Партизану .- Захваљујемо се Олимпијском комитету Србије на подршци нашем програму, јер без те помоћи не бисмо могли да  се добро припремимо за финале Светског купа у Минхену од 6. до 12. новембра на коме Андреа Арсовоћ гађа са оба оружја, тако да у Осијеку тренира и МК и ваздушном пушком, а Јасна Шекарић ваздушним пиштољем. Планирамо и учешће на турниру у Солину крај Сплита до 25. до 27. октобра које ће нам бити последњи тест пред окршаје за кристалне глобусе ИССФ у финалу Светског купа. Много нам је помогао и СС Србије у логистичкој подршци за ове припреме.
У финалу Светског купа у мушкој конкуренцији МК пушком тростав учествоваће Немања Миросављев, а у женској са оба оружја, МК и ваздушном пушком Андреа Арсовић, а  само ваздушном пушком Ивана Максимовић.
Пиштољем, са оба оружја (МК и ваздушни пиштољ) гађаће Андрија Златић и Зорана Аруновић, а ваздушним пиштољем Јасна Шекарић.
Ивана Максимовић је на припремама са младом Марином Симић и тренером репрезентације Миром Максимовић у Дортмунду, а Зорана Аруновић са тренером Јеленом Аруновић ради у центру француског стрељаштва у Бордоу.
Олимпијци Андрија Златић бронзани са ОИ у Лондону прошле године и Дамир Микец су као гости Олимпијског комитета САД на припремама у олимијском тренинг центру у Колораду. Све ове припреме су део програма који подржава  ОК Србије.

Извор: кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 октобар 2013 13:51
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија