Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатни еко-дизајн тренинг

Оцените овај чланак
(3 гласова)

danubeeeeНОВИ САД – У Регионалној привредној комори Нови Сад данас ће се одржати презентација пројекта „Иновација производа кроз примену еко-дизајна у дунавском региону“, али и интервјуисање заинтересованих представника за бесплатни еко-дизајн тренинг.

Презентација је намењена свим предузећима која послују у областима повезаним са амбалажом и паковањем, као и онима која раде у свим производним секторима, а имају потребу за унапређењем примене еко-дизајн приступа у свом пословању и желе да се укључе у бесплатан тренинг еко-дизајна, ради савладавања знања еко-алата у производњи и пословним процесима предузећа.
Циљ презентације је упознавање са основном идејом Danube PIE пројекта, кратко представљање учесника на пројекту – Европске предузетничке мреже ЕЕN и UNESCO катедре Универзитета у Новом Саду, стручних сарадника на пројекту, као и интервјуисање заинтересованих представника за бесплатни еко-дизајн тренинг.

Бесплатни еко-дизајн тренинг

Активним учешћем на будућем тренингу о увођењу еко-дизајн принципа пословања добија се: едукација, еко-алат, умрежавање, размена искуства, сертификат, могућност учешћа у студијској посети, детаљне анализе производа.
Додатни бенефит за све присутне на презентацији јесте могућност да се потпуно бесплатно учлане у највећу предузетничку мрежу на тлу Европе - Европска предузетничка мрежа ЕЕN, чије је седиште у Новом Саду на Универзитету у Новом Саду.
Информације о пројекту можете пратити на фејсбук страници: www.facebook.com/DanubePIE, a за све додатне информације можете се обратити на следеће контакте: Младен Радишић, члан пројектног тима +381 (64) 144-70-482, Владимир Никић, члан пројектног тима +381 (63) 11-33-012 и на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Презентације почиње у Регионалној привредној комори Нови Сад у 12 часова.

Опширније информације о пројекту и будућем тренингу можете погледати на линку http://bit.ly/1j1oEab

Скупштина Србије усвојила је 2013. године Закон о ефикасном коришћењу енергије (а примењује се од 1. јануара 2014. године) који треба да допринесе повећаној сигурности снабдевања енергијом, смањењу увозне зависности, повећању конкурентности привреде и стандарду грађана. Према поменутом закону захтеваће се еко-дизајн, а енергетска ефикасност биће уведена као критеријум у јавне набавке.

http://www.parlament.rs/upload/archive/files/lat/pdf/zakoni/2013/424-13Lat.pdf

                                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести





Последњи пут измењено петак, 15 новембар 2013 11:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015