Logo
Одштампајте ову страницу

Посетите Сајам предузетништва у Паризу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

parizzzzzБЕОГРАД – Сајам предузетништва у Паризу биће одржан 5. и 6. фебруара а привредници који су заинтересовани за ову пословну посету могу да се пријаве и придруже пословној делегацији Привредне коморе Београда.

Центар за развој малих и средњих предузећа и предузетништва и Центар за економске односе са иностранством позвали су привреднике да се придруже делегацији Привредне коморе Београда која ће посетити 21. по реду Сајам предузетништва у француској престоници.
Сајам је првенствено намењен власницима и руководиоцима компанија који настоје да остваре нове пословне контакте или да прошире знања из области свог пословања.

Сајам ће, према тематским целинама, бити подељен у пет „села“:

-Банке, осигуравајуће куће и сродне институције
- Организације и институције (укључујући Привредну и индустријску комору Париза и неколико регионалних привредних комора из Француске)
- Франшизинг
- Дигитална економија
- Иновације и развој
Посетиоци ће моћи да присуствују великом броју предавања и радионица, да добију бесплатне персонализоване савете и процене о пословању својих компанија и новим пословним решењима.
Прошле године, више од 60.000 посетилаца имало је прилику да се сусретне са 400 излагача, разврстаних у 30 тематских целина, као и да присуствује конференцијама и радионицама којих је било близу 200.
Улаз на сајам је 50 евра, али је могуће извршити онлајн пријаву и у том случају улаз је бесплатан.
Трошкове авио и локалног превоза, смештаја и све остале трошкове сносићете сами.
Уколико желите да потврдите учешће у привредној делегацији, можете се пријавити до понедељка 27. јануара 2014. на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Контакт особе су: Стефан Кркобабић, Центар за развој малих и средњих предузећа и Ива Михаиловић, Центар за економске односе са иностранством, телефон: 011/2642-088.
Више о пријави погледајте ОВДЕ.

Више о програму погледајте ОВДЕ.
                                                                                                               Извор: Кућа добрих вести/ПКБ


Последњи пут измењено среда, 22 јануар 2014 00:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015