Logo
Одштампајте ову страницу

Како до боље подршке државе женском предузетништву

Оцените овај чланак
(4 гласова)

slikaaaaaБЕОГРАД – Удружење пословних жена Србије (УПЖ) организоваће данас округли сто на тему како предузетнице могу да допринесу развоју економске политике у новом политичком контексту.

Циљ овог округлог стола је да се у разговору са посланицима Народне скупштине дође до заједничке платформе када је реч о подршци женском предузетништву и да се чују њихова мишљења о овој теми.
О институционалним мерама подршке женама у бизнису говориће Катарина Јовановић Обрадовић из Министарства привреде, а планирано је и представљање иницијатива Одбора за Јавно заговарање УПЖ.
Те иницијативе ће представити Гордана Ђурђевић, председница Одбора за Јавно заговарање УПЖ.
О локалним иницијативама, говориће и саме локалне иницијаторке, представнице удружења: Академија женског предузетништва из Бачког Петровца, Удружење пословних жена “Надежда Петровић” из Чачка, и Удружење пословних жена “Еве” из Ваљева.
У дискусији ће учествовати и посланице и посланици: Александра Томић, Марија Обрадовић, Иван Јовановић и Дијана Вукомановић.
Догађај почиње у 10 часова у Пресс центру Удружења новинара Србије, у Кнез Михајловој 6.

                                                                                                                   Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 фебруар 2014 09:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015