Logo
Одштампајте ову страницу

Оснива се Сенат привреде Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

senatttttБЕОГРАД - Свечана конференција поводом оснивања Сената привреде Србије биће организована 26. фебруара у Београду.

Сенат привреде следи концепт учешћа предузећа у уређењу привредног амбијента и економског тржишта Европе, и настоји да презентује доприносе, потребе и тежње тих предузећа.
Министарство пољопривреде је најавило да ће на скупу "Пословни мост Србија - Аустрија - Европа" учествовати први потпредседник Владе Србије Александар Вучић, министар пољопривреде Драган Гламочић, министар енергетике Зорана Михајловић и министар иностраних послова Аустрије Себастиан Курц.
Присуство аустријских предузећа у Србији је и до сада било веома импресивно, а оснивањем Сената привреде Србије и успостављањем све бољих узајамних контаката отвара се пут за још већу експанзију, наведено је у саопштењу Министарства пољопривреде.
На свечаности у Привредној комори Србије биће додељене плакете почасног чланства у Сенату привреде Аустије и Сенату привреде Србије.

Извор: Кућа добрих вести/Министарство пољопривреде


Последњи пут измењено недеља, 23 фебруар 2014 00:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015