Logo
Одштампајте ову страницу

Телекомуникациони форум у хотелу „Метропол“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

telekomunikacijeeeeeeeБЕОГРАД – Које су то актуелности на тржишту телекомуникација Југоисточне Европе биће главне теме телекомуникационог форума „ 11th Annual Telecoms Forum“ који ће се данас и сутра одржати у хотелу „Метропол“.

На Форуму, у хотелу „Метропол“, биће представљене најновије информације које се тичу трендова на тржишту и прогноза, законодавних активности, као и најбољих стратегија за остваривање профита.
Са брзим развојем телекомуникација, информациони системи се стално надограђују и модернизују. Телекомуникациони оператори се суочавају са све сложенијим и изазовнијим окружењем, а од тога нису изузети ни оператори у Југоисточној Европи.
Због тога су овакви скупови важни како би се разменила пословна искуства и испратиле све новине на овом тржишту које се брзо мења.
Најављено је учешће представника водећих компанија из ИТ сектора, националних Телеком предузећа у земљама региона, као и Аустрије, Румуније, Немачке, Чешке, РАТЕЛ-а, Европске комисије, Савета Европе, Европске банке за обнову и развој, као и министарства трговине и телекомуникација Србије.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 05 март 2014 10:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015