Logo
Одштампајте ову страницу

Почиње гласање за „Најбоље из Србије 2013“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

najboljeeeeeeeБЕОГРАД - Гласање потрошача путем интернета за најбољи домаћи бренд у оквиру акције „Најбоље из Србије“ почиње данас а стручне јавности и пословних партнера у понедељак, 10. марта 2014. године.

Циљ акције је да подстиче стварање квалитетних српских производа, промовише најбоље робне и корпоративне брендове из Србије, јача њихову тржишну позицију и улива поверење потрошачима и партнерима у земљи и иностранству.

Гласање потрошача, стручне јавности и пословних партнера траје до 21. марта, а победници ће бити проглашени на свечаности 9. априла.
У складу са пропозицијама, посетиоци након регистровања на сајту www.najboljeizsrbije.rs, добијају јединствен приступни линк који важи до краја гласања.
Помоћу линка у свакој категорији може да се гласа само за један бренд, а додељени глас није могуће поништити. Гласање је анонимно, а могуће је гласати за брендове у свим, или само у неким категоријама, објавила је Привредна комора Србије.
Победници се бирају на основу три групе критеријума – тржишно - финансијских, перцепције испитаника и оцене стручног жирија који носе у просеку око 60, односно 30 и десет поена. Критеријуми за избор најбољих брендова, дефинисани су методологијом, развијеном у сарадњи са професорима Економског факултета у Београду.
„Најбоље из Србије“ ове године бележи десетогодишњи јубилеј, а о њеном кредибилитету сведочи податак да је од почетка акције 2004. године, номиновано више од 1.000 брендова у различитим категоријама.
Традиционално, акцију организују Привредна комора Србије, Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација и дневни економски лист „Привредни преглед“.
Победници добијају право да знак „Најбоље из Србије“ користе као знак квалитета и поверења на производима, као и у промотивним и маркетиншким активностима. Поводом јубилеја, осим 23 најбоља робна и корпоративна бренда на српском тржишту и најбољег извозника у 2013. години, биће проглашена и два деценијска победника у категорији робни и корпоративни бренд.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 март 2014 22:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015