Logo
Одштампајте ову страницу

Пословни форум Србија-Чешка

Оцените овај чланак
(1 Глас)

комораБЕОГРАД – У Привредној комори Србије (ПКС) сутра (2. априла) биће одржан Пословни форум Србија-Чешка са жељом да се привредници двеју земаља сретну, размене искуства и процене могућности за пословну сарадњу. 

Државно-привредна делегација Чешке, коју предводи председник Милош Земан, боравиће у посети Србији и биће гост званичника у  Србији.


Према прелиминарном програму, присутнима ће се обратити Жељко Сертић, председник ПКС и Јарослав Ханак, председник Конфедерације чешке индустрије, а очекује се и учешће председника две државе, објавила је Привредна комора Србије.

Привредни део делегације чини око педесет компанија из области енергетике, грађевинарства, машинске и електро индустрије, ИТ, фармације, пољопривреде, трговине, опреме за хотелијерство, услуга, као и институти и универзитети чији су представници заинтересовани да остваре контакте са српским фирмама ради проналаска партнера.

Партнери у организацији посете привредног дела делегације су Привредна комора Србије и Конфедерација чешке индустрије.Скуп почиње 2. априла, у Ресавској 15, у 11 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 01 април 2014 21:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015