Logo
Одштампајте ову страницу

Велики број гласача и пријављених брендова у акцији „Најбоље из Србије 2013“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

najboljeizSrbijeeeeeeБЕОГРАД  - Акција „Најбоље из Србије“ анимирала је велики број гласача али и пријављених кандидата а на задовољство организатора – Привредне коморе Србије, Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација и листа „Привредни преглед“.

Путем интернета гласало је око 4.244 потрошача, што је 33 одсто више него прошле године.

У анкетама изјаснило се и 165 представника пословне и стручне јавности, објавила је Привредна комора Србије.

На сајту www.najboljeizsrbije.rs, само у периоду од 1. до 30. марта, регистровано је више од 16.000 посета и 95.000 прегледа страна, уз задржавање, у просеку, од 3,5 минута.

У овогодишњој акцији конкурисало је 175 брендова, а највећи број номинован је у категоријама роба свакодневне потрошње и услужна предузећа.

Ови подаци сведоче о томе да је акција привукла значајну пажњу потрошача и представника стручне јавности.

Гласали су и потрошачи из иностранства, пре свега, из земаља у окружењу.

Завршена обрада података о пријављеним брендовима

Завршена је анализа и обрада података о пријављеним брендовима у свим категоријама, сабрани су гласови потрошача, стручне јавности и пословних партнера, саопштио је жири акције „Најбоље из Србије“.

 На свечаности у Југословенском драмском позоришту 9. априла 2014. године биће проглашено 20 победника у категоријама најбољих робних и корпоративних брендова, два најбоља извозника, а биће додељене и две специјалне награде, за најбољи робни и корпоративни бренд у протеклој деценији.

Због великог броја квалитетних брендова пријављених у категоријама роба свакодневне потрошње – храна и пиће, биће проглашено и 12 добитника награде „Топ корнер“. То признање додељује се у сарадњи са водећим малопродајним ланцима и подразумева посебне промотивне погодности.

Главни критеријуми за оцењивање брендова у акцији „Најбоље из Србије 2013” били су тржишно-финансијски, перцепција испитаника и оцена стручног жирија.

У саставу стручног жирија који је одлучивао о добитницима у овогодишњем избору „Најбоље из Србије 2013“ били су Жељко Сертић, председник Привредне коморе Србије, Расим Љајић и Игор Мировић, министри трговине и привреде, Станислава Пак, саветница председника Србије за медије, Стипе Ловрета и Саша Вељковић, професори Економског факултета у Београду, Вера Вида, председница Центра потрошача Србије и други.

Укупан број номинованих брендова у протеклих десет година премашио је 1.200, а више од 200 освојило је признање „Најбоље из Србије“, које су као показатељ престижа, користили у промотивним активностима и корпоративној комуникацији.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 01 април 2014 15:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015