Кућа Добрих Вести

Login

Како (не)уништити сопствени бизнис?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

konffffffБЕОГРАД - На вечерашњем окупљању предузетника у Научном клубу Центра за промоцију науке које почиње у 18 часова, о својим пословним искуствима o покретању сопственог бизниса говориће Адам Берк из САД.

Гост предавач петог по реду окупљања предузетника (Lean StartUp Circle Meet Up) у организацијиStartLabs, који се по други пут одржава у просторијама Научног клуба Центра за промоцију науке у уторак, 6. маја, у 18 часова, биће Адам Берк, ментор и предузетник из Њујорка.

Адам Берк, искусни предузетник, који иза себе има неколико startup пројеката, говориће, између осталог, о свом искуству и грешкама које би требало избећи при покретању сопственог бизниса, о односу према клијенту, двостраним тржиштима и одређивању цене, најавио је Центар за промоцију науке. 

Сваког месеца, предузетници имају прилику да се у организацији StartLabs-а окупе на отвореном састанку и чују предавања угледних светских предузетника са којима могу да се консултују о процесима развоја сопственог бизниса.
Скуп организује технолошки акцелератор StartLabs уз подршку Центра за промоцију науке. Ово окупљање је један од бројних догађаја у Научном клубу ЦПН-а, јединственом простору ове врсте код нас, који ће званично бити отворен током манифестације „Мај месец математике“.
Истражите више о предавању Адама Берка у Научном клубу ЦПН-а ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 06 мај 2014 16:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија