Кућа Добрих Вести

Login

"Мушеви" одредили победницу у Крагујевцу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1lidijamihajlovicКРАГУЈЕВАЦ - Већи број „унутрашњих центара“ одлучио је победницу у дисциплни МК пушка тростав 3 пута 20 метака на Првенству Централне Србије на затвореном МК стрелишту у Крагујевцу: Лидија Михајловић (Ниш) имала је 23, Јелена Живковић (Јагодина) 22, а Катарина Бисерчић (Ниш) 20 „унутрашњих центара“ а све три су основни део завршиле са истим резултатом од 573 круга!


У конкуренцији јуниорки, Даница Денић из Смедерева забележила је 534 круга а Јелена Рајковић, њена другарица из клуба је друга са 497 кругова.
МК пушком тростав 3 пута 40 метака за сениоре прва три места припала су стрелцима домаћина такмичења, крагујевачког „Чика Мате“. Славио је Стеван Плетикосић са 1.175 кругова испред Милутина Стефановића са 1.172 круга и Стевана Јовановића са 1.136 кругова. Јовановић је освојио јуниорску титулу са 1.136 кругова испред двојице стрелаца Ниша  Андрије Миловановића са 1.130 и Александра Петкоског са 1.128 кругова. Ван конкуренције за сениоре  гађао је Милош Тасић из београдске Палилуле и забележио 1.156 кругова испунивши норму за Првенство Србије.
Првенство Централне Србије у Крагујевцу је  квалификационо за Шампионат Србије од 24. до 27. јула у Новом Саду и у суботу у касним вечерњим часовима завршена су такмичења у МК пиштољем на 50 метара и МК пушком 60 метака лежећи.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија