Logo
Одштампајте ову страницу

Округли сто о сарадњи приватног сектора и факултета

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ministarstvooooБЕОГРАД - Америчка привредна комора у Србији (AmCham) и Министарство просвете, науке и технолошког развоја организоваће Округли сто на тему "Сарадња приватног сектора и техничких факултета - најбоље праксе", сутра у Палати "Србија".


На округлом столу биће представљени успешни примери сарадње компанија чланица AmCham и техничких факултета на унапређењу академске и обезбеђивању практичне наставе, док ће резултат бити постизање договора за успостављање заједничке платформе приватног и јавног сектора за иновацију знања, наводи се у саопштењу.


У представљању најбољих пракси учествоваће компаније Sneider Electric DMS, Microsoft, ComTrade, CISCO, NIS, Trizma, као и Факултет техничких наука Универзитета у Новом Саду, Висока струковна школа и средња школа за информационе технологије, Електротехнички факултет и Технолошко-металуршки факултет Универзитета у Београду.


Скупу ће присуствовати и декани Техничких факултета Универзитета у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу као и представници компанија чланица.


На скупу ће говорити министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић, извршна директорка AmCham Маја Пишчевић, као и председник AmCham Одбора за информационо-комуникационе технологије Жељко Томић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 21 децембар 2014 23:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015