Logo
Одштампајте ову страницу

НАЛЕД данас проглашава "Реформаторе године"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

naledБЕОГРАД - Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) прогласиће данас у Југословенској кинотеци у Београду "Реформаторе пословног окружења 2014" и представити 100 кључних препорука Сиве књиге за унапредење пословног окружења.

 

Како је најављено из НАЛЕД-а, на свечаности ће бити објављено да ли је и ко из Владе Србије заслужио награду "Реформатор године", које су реформе реализоване у 2014. и шта је потребно имплементирати у наредној години како бисмо изградили повољан пословни амбијент, привлачили инвестиције и отварали радна места.

 

Званицама ће се на скупу обратити председник Управног одбора НАЛЕД-а Владан Атанасијевић, као и САД и Немачке у Србији, Мајкл Кирби (Mićael Kirby) и Хајнц Вилхелм (Heinz Wilhelm).

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 децембар 2014 21:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015