Кућа Добрих Вести

Login

Комбанк Арена најбоља дворана Евролиге

Оцените овај чланак
(0 гласова)

arenaБЕОГРАД - Према анкети Евролиге, београдска Комбанк Арена је једна од 3 најбоље дворане у којима се одржавају кошаркашке утакмице овог такмичења.

 

Ово је друга по реду анкета у којој сви генерални директори тимова Евролиге дају своје одговоре на бројне теме. Резултати анкете објављени су последњег дана 2014. године.

Поред Комбанк Арене, у којој је домаћин КК Црвена звезда, за хале са најбољим условима проглашене су О2 у Берлину и Жалгирис Арена у Каунасу у Литванији.

 

Видео снимак са резултатима анкете:




Последњи пут измењено петак, 09 јануар 2015 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија