Logo
Одштампајте ову страницу

Свечана додела Националне награде за ДОП 2014

Оцените овај чланак
(2 гласова)

doppppБЕОГРАД - Центар за инфраструктуру квалитета и Тим Привредне коморе Србије за друштвено одговорно пословање 1. априла организују свечану доделу награда за 2014. годину најбољим компанијама у области друштвено одговорног пословања (ДОП) у категоријама за мала и микро и средња и велика привредна друштва.



Свечана додела награда организоваће се 1.априла у 13 часова у Привредној комори Србије, у Ресавској улици. 


На свечаној додели обратиће се Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.


Ради промоције и успостављања принципа и праксе друштвено одговорног пословања, Привредна комора Србије установила је традиционалну двогодишњу награду за привредна друштва која, послујући у Републици Србији, на најбољи начин остварују принципе друштвене одговорности.


Ова престижна награда додељује се од 2007. године привредним друштвима која су посвећена идеји друштвено одговорног пословања заснованог на етичким, економским, еколошким и социјалним нормама и принципима.


Пети циклус доделе награда почео је крајем прошле године и биће завршен свечаном доделом награда најуспешнијима.

 

Кућа добрих вести већ је писала о финалистима за добијање ове награде, детаљније погледајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 31 март 2015 22:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015