Logo
Одштампајте ову страницу

Идеална прилика за реновирање дома – попусти на Сајму грађевине

Оцените овај чланак
(2 гласова)

gradjaБЕОГРАД - На Сајму грађевинарства који је у току на Београдском сајму, на велико задовољство посетилаца, изложена је велика палета материјала и производа за градњу, реновирање, реконструкцију и опремање станова и кућа.

 

Сви еминентни грађевински произвођачи, трговци опремом и материјалима спремили су за посетице у току трајања сајма ексклузивне попусте од 5 до 30 посто, као и специјалне понуде и могућности плаћања услуга и производа, најавио је Београдски сајам.

 

Традиционално, сам улазак на Београдски сајам уређен је у духу српског градитељства и нуди најновија решења монтажне градње кућа и викендица од дрвета, али и понуду кућа грађених уз примену најсавременијих технологија градње. Амбијент сајамског простора оплемењује део са баштенским мобилијаром.

 

Све врсте материјала за градњу изложене су у хали 2а, док је велики избор бетонских производа, уређаја за климатизацију и грејање изложен у Хали 2б. Богат програм за столарију налази се у Хали 1 и 1а, док се опрема за уређење ентеријера, екстеријера и осветљење налази такође у Хали 1а.

 

Велики избор керамичке галантерије и намештаја за купатила, као и опрема за базене и сауне смештен је у Хали 2ц, док се термо, хидро, звучна изолација, материјали за завршне радове – боје, лакови, мешавине и молерски алат могу одабрати у Хали 3 и Хали 3а.

 gradja1

Понуда у Хали 4, поред профила за столарију и фасаде, галантерије за опремање - ролетна, тракастих завеса, венецијанера, подних и зидних облога, базира се на понуди лифтова, монтажних објеката и преградних зидова.

 

Поред традиционално велике пословне посете и неговањем имиџа пословне манифестације, Сајам грађевинарства је занимљив и за шири круг посетилаца.

 

Радно време манифестације сутра је од 10 до 19 часова, а у недељу, 19. априла од 10 до 17 часова.

 

Цена појединачне улазнице је 300 динара, за групне посете 200 динара, а паркинга 100 динара по сату.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 април 2015 22:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015