Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам каријере намењен сектору одевне и модне индустрије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajammmmm111БЕОГРАД - Кластер модне и одевне индустрије Србије FACTS, члан Балканске мреже кластера Куће кластера, у суботу 23. маја 2015. у центру Београда , улица Нушићева број 4 , спрат II од 11 до 17 часова организује Сајам каријере намењен сектору одевне и модне индустрије.


Сајам је првенствено намењен студентима Факултета примењених уметности Београд, Технолошком факултету Београд, Техничком факултету Зрењанин и Високој струковној школи из Београда.

 

Факултети су дали свој допринос у организацији и анимацији студената са смерова намењеним текситлу, одеци, дизајну и текстилном инзењерству и технологији материјала, саопштила је Кућа кластера.


Учеснице од стране послодаваца су фирме чланице Кластера FACTS: Tiffany Production, Extreme intimo, Ivkovic, Luna, AMC Afrodite mode collection, Beba kids, Leonardo i drugi.
Шта се добијаја учешћем на Сајму каријере Кластера FACTS:


Студенти и млади који су незапослени имаће прилику да упознају потенцијалне послодавце и информишу се подробније о условима рада у компанијама које учествују на пројекту. Имаће прилику да по први пут осете како изгледа прави интервју за посао. Да добију нова искуства, корисна за њихов будући ангажман.


Студенти који свој ЦВ доставе електронским путем на маил адресу кластера FACTS ,добијају могућност да њихов ЦВ буде сачувана у електронској бази Кластера FACTS, којој ће власници компанија кластера FACTS имати приступ наредних годину дана.


Студенти ће имати прилику да реализију свој програм стручне праксе, који пружа прилику рада у струци, примену знања стеченог на факултету и ако се ваша активности у току стручне праксе покаже добром, добијате могућност предузимање првих корака у будућој каријери или могућност за стипендирање у некој од наших фирми чланица.


Детаљно о сајму на сајту Сајам каријере.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 мај 2015 22:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015