Кућа Добрих Вести

Login

Пензионерска попуст картица

Оцените овај чланак
(3 гласова)

penzijepenzinПензионере у Србији обрадоваће вест да од данас преко портала Penzin.rs могу наручити пензионерску попуст картицу која им омогућава бројне погодности приликом плаћања.


Пензионерску попуст картицу могу да користе сви пензионери – из свих категорија осигураника, без обзира на висину пензије, код свих фирми и на свим локацијама које су обухваћене програмом, објавио је овај портал.


Пензионери свих категорија осигураника код Републичког Фонда ПИО са пребивалиштем у Републици Србији, могу постати корисници Пензионерске попуст картице након што Пензионерском сервису доо доставе потребне податке за издавање картице.
Подаци корисника, користе се искључиво у сврху издавања картице и информисање корисника картице о понудама правних лица која су у систему Пензионерска попуст картица. Лични подаци корисника картице заштићени су у складу са Законом о заштити података о личности.


Пензионерска Попуст Картица није преносива и може је користити искључиво особа чији су подаци на картици и која је потписала картицу на полеђини. Картица се не може користити као средство плаћања. Списак продајних места где је могуће остварити попусте уз Пензионерску попуст картицу и најчешћа питања везано за коришћење картице могу се детаљно добити на www.penzionerskipopusti.rs.

 

Мали износ чланарине

Корисник картице има право да писаним путем измени податке које је предходно доставио Пензионерском сервису доо. Корисник картице има право да откаже коришћење Пензионерске попуст картице. Отказивање коришћења картице се врши писменим путем уз обавезно враћање свих картица. Отказни рок траје 60 дана. Пензионерски сервис је у обавези да врати преостали износ уплаћене чланарине после периода отказног рока.


Чланарина за коришћење Пензионерске попуст картице је 42 динара месечно (четрдесет и два динара).
Чланарина се плаћа преко Изјаве за Фонд ПИО који се потписује приликом доставе а корисник, ако жели, може за првих 12 месеци искористити попуст од 50% за чланарину уплатом уплатнице коју добија уз своју картицу. Уплатом чланарине за првих 12 месеци са попустом од 50% не активира се Изјава за Фонд ПИО.


Као доказ да корисник припада категорији пензионера, при достави картице, корисник достављачу предаје свој пензионерски чек или његову фотокопију који се, заједно са потписаном Изјавом за Фонд ПИО, затвара у за то посебно намењен коверат.
Картице постају активне првог радног дана наредног месеца, рачунајући месец доставе.


Ко је заинтересован може наручити и Породичне попуст картице.

 

Особине картице:


Идентификациона – са њом се не врши плаћање и није везана за текући рачун, већ се приликом куповине даје на увид као доказ за право на попуст


Персонализована – гласи на име и презиме пензионера (Пензионерска попуст картица), односно на име и презиме члана породице (Породична попуст картица)


Свеважећа – може се користити на читавој територији Републике Србије где год се налазе фирме и продајна места фирми које су приступиле програму, а обележена су брендираном налепницом “Пензионерска попуст картица”


Трајна – важење Попуст картице није временски ограничено


Штедљива – исплаћује саму себе већ и при првом коришћењу, а може се користити неограничен број пута
Једноставна за коришћење – приликом плаћања покажете картицу и на лицу места умањите вредност производа и услуга за 5 до 50 одсто.


Више о картици погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести




Последњи пут измењено понедељак, 05 октобар 2015 23:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија