Logo
Одштампајте ову страницу

Додела признања Мој избор 2015 за друштвену одговорност

Оцените овај чланак
(3 гласова)

mojizborrrrrrУдружење Моја Србија, уз подршку Привредне коморе Београда и Града Београда, расписује јавни конкурс за доделу признања Мој избор у области друштвене одговорности за 2015. годину. Ове године, признања се додељују по пети пут.


Циљ доделе признања “Мој избор” за друштвену одговорност јесте подстицање привредних субјеката који послују у Србији да улажу у очување животне средине, у развој заједнице у којој послују, као и да допринесу побољшању живота својих запослених, њихових породица и друштва у целини.


Право учешћа имају сва предузећа која послују на територији Републике Србије.


Признања “Мој избор” ће бити додељена у категоријама:
- култура и уметност;
- спорт;
- развој науке и образовања;
- развој локалне заједнице;
- подршка хуманитарним пројектима;
- очување животне средине;
- инклузија особа са инвалидитетом.


Одлуку о добитницима доноси Комисија, састављена од представника угледних домаћих организација и институција.


На основу пристигле документације, Комисија ће доделити признања по категоријама, као и златне медаље за друштвено најодговорнију компанију и за најбољу друштвено одговорну активност током претходних годину дана.


Рок за подношење конкурсних пријава је 25. новембар 2015. године.
Свечана додела признања „Мој избор“ за друштвену одговорност ће бити организована средином децембра 2015. године.


Додела признања “Мој избор” за друштвену одговорност представља наставак залагања удружења “Моја Србија” за развој домаће производње и за стварање бољег привредног амбијента у Србији.


Да преузмете формулар и текст конкурса можете ОВДЕ.


Детаљи о признању „Мој избор“ за друштвену одговорност, као и за најомиљеније домаће производе и брендове, су доступни су ОВДЕ.

 

Пријавите се. Будите међу најбољима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 октобар 2015 23:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015