Logo
Одштампајте ову страницу

Како да мотивишете себе и своје запослене?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

motivacijazapo123БЕОГРАД – У организацији Центра за развој каријере у суботу, 16. јануара, у биће емитован снимак семинара „Мотивишите себе и своје запослене путем циљева”, а предавач ће бити Љиљана Варга.

 

Особе које су мотивисане и код којих не постоји страх од промена су успешније у свом послу и животу од оних које на то нису спремне.

 

Мотивациони фактори подстичу повећани ентузијазам и веће залагање код запосленог. Ти фактори могу се огледати у потреби за личним напредовањем, признањима, већим одговорностима...

 

На семинару ћете сазнати:

 

шта је то мотивација,

који све мотиви помажу човеку да напредује,

шта карактерише успешне људе,

како мотивисати себе,

који су начини за мотивацију запослених,

како остварити успех у пословном и приватном окружењу.

 

Љиљана Варга је завршила мастер студије на Филозофском факултету у Новом Саду, модул пословна психологија. Иза себе има велики број тренинга у области људских ресурса.

 

Праћење онлaјн, путем live streama.

 

Снимак семинара можете пратити у суботу, 16. јануара у 11 часова, кликом на линк.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 14 јануар 2016 22:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015