Кућа Добрих Вести

Login

Министарство привреде са милијарду динара помаже градове и општине

Оцените овај чланак
(0 гласова)

fotoprojektiiiiiБЕОГРАД - Министарство привреде је упутило јавни позив локалним самоуправама за пријаву инфраструктурних пројеката који ће се у 2016. Финансирати у оквиру Програма подршке унапређења локалне и регионалне инфраструктуре – „Градимо заједно“ и „Програма за подршку унапређења привредног амбијента у циљу привлачења инвестиција.


У оквиру ова два програма Министарство привреде ће са милијарду динара суфинансирати изградњу и опремање индустријских пословних зона који ће допринети бољем пословном окружењу и привлачењу инвеститора али и изградњу и обнову саобраћајница, школа, вртића, објекта здравствене и социјалне заштите и грађевина од културно-историјског значаја.


Министарство ће суфинансирати пројекте у износима од 50 одсто вредности пројекта за програм „Градимо заједно“ и 60 одсто од вредности пројекта за Програм подршке унапређењу привредног амбијента, док су градови и општине у обавези да финансирају преосталу вредност пројекта.


Више информација о програмима условима јавних позива, начину суфинансирања, критеријумима и потребној документацији, заинтересоване локалне самоуправе могу наћи на интернет презентацији Министарства привреде, а рок за пријаву пројеката је 23. фебруар 2016. године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 фебруар 2016 21:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија