Logo
Одштампајте ову страницу

Округли сто о правима потрошача

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zastitaq23БЕОГРАД – У хотелу Crowne Plaza у среду, 30. марта одржаће се округли сто на тему Права потрошача: изазов или шанса за бренд и компанију.

 

На овом скупу ће учествовати представник Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Вера Вида испред Центра потрошача Србије, представници компанија ИКЕА, Горење, Карнекса, Телекома и Мерцатор Србија.


Говорници ће се у свом излагању посебно осврнути на теме као што су колико квалитет постпродаје утиче на пословне резултате, поштовање основних права потрошача као обавеза и одговорност компанија и начин за издвајање од конкуренције.


Биће речи и о улози сервиса у заштити права потрошача.


Да ли се постпродаја и сервисна услуга исплати – улагања и користи? Колико је поштовање права потрошача шанса за компаније да кроз интерну организацију јачају репутацију, поверење и бренд?


Све су то само неке од тема о којима ће бити речи на овом догађају.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 23 март 2016 22:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015