Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатно представи свој стартап на ИТ конекту

Оцените овај чланак
(3 гласова)

coverkonektttttБЕОГРАД – ИТ компаније, организације, стартапи и гејминг студији из региона, окупиће се на ИТконекту и ове године, од 31.марта до 2. априла.

 

Овај догађај се одржава онлајн, на it-konekt.com.

 

Како наводе организатори, у питању је и први регионали сајам запошљавања, специјализован искључиво за ИТ индустрију.

 

 

На посебно прилагођеној виртуелној платформи посетиоци ће моћи да „прошетају“ кроз четири виртуелна спрата и пронађу много занимљивих садржаја, попут предавања ИТ стручњака из целог света, бесплатних ИТ курсева, занимљивих игрица, и прилика за networking.

 

На Job floor спрату ће посетиоци моћи да прођу виртуелну туру кроз представљене ИТ компаније у региону и виде које нове послове они нуде и како изгледа радити код њих.

 

На Gaming flooru ће моћи да испробају нове игрице и да се добро забаве, а на EDU флору ће се представити едукативне установе и IT организације.

 

Осим тога, посетиоци ће моћи да завире у виртуелну салу и прате онлајн конференцију, где ће се уживо укључивати ИТ стручњаци из целог света.

 

Они ће моћи да чују шта кажу стручњаци из Америке, Израела, Ирске...али и корисна предавања стручњака са регионалне ИТ сцене.

Неке од ИТ компанија које ће учествовати су: Prodyna, enjoy.ing, Nanobit, Spark, efront, Teletrader …Главни еду партнер je Admin Training Center ATC.

 

Бесплатан штанд на спрату стартапа

 

За све вас који имате неку стартап идеју, омогућено је да се предтавите на штанду на спрату стартапа – ову прилику за оглашавање добијате бесплатно, за разлику од установљених компанија.

 

 

Услови за пријаву су то да нисте узели више од 100.000 евра инвестиција односно да немате више од пет људи у свом тиму.

 

Искористите ову прилику уколико планирате да у наредном периоду запошљавате или примате на праксу нове чланове тима, тражите суосниваче или инвеститоре и партнере из ИТ индустрије.

 

Пријаве су већ почеле, а сви заинтересовани се могу бесплатно регистровати на online.it-konekt.com и тако осигурати своје место на овом регионалном ИТ догађају. Више информација о догађају може се видети на www.it-konekt.com.

 

Циљ ИТконекта је да повеже послодавце, са кадровима које су им неопходни.

 

 

Пријавите се путем ове форме.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 28 март 2016 22:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015