Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам грађевинарства “Права одлука у правом тренутку”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

gradjevinaaaaБЕОГРАД - Под слоганом “Права одлука у правом тренутку”од 19. до 23. априла 2016. године на  Београдском сајму, у шест хала и на отвореном простору одржаће се Сајам грађевинарства - респектабилан привредни догађај са традицијом дугом четири деценије.

 

Истраживање и пројектовање, изградња и одржавање објеката, високоградња, нискоградња, најсавременији материјали, грађевинске машине, уређаји и алати, информационе технологије, најсавременији системи градње, опремање објеката и ентеријера, само су неке од области у којима ће се представити овогодишњи излагачи, најавио је Београдски сајам.


Организатори настоје да, упркос кризи, као у најбољим временима, на манифестацији буду присутни сви традиционални излагачи и најпознатији домаћи и светски брендови, као и да Сајам грађевинарства пред почетак грађевинске сезоне пословним посетиоцима и широкој публици пружи прилику да на једном месту виде све иновације, актуелне технологије и савремене начине градње.


Окупљање све већег броја пословних посетилаца и јачање бизнис аспекта сајма омогућава да потенцијални инвеститори током манифестације на једном месту направе процену и избор упознајући се са компанијама које представљају експонате, производе и своју делатност на најквалитетнији начин. Сајамски амбијент незаменљив је за сусрете пословних људи и склапање различитих облика пословне сарадње међу учесницима.


Изложбени програм, представљање технолошких иновација, актуелних технологија и савремених начина градње, употпуниће богат пратећи програм који укључује бројне промоције, презентације, стручне скупове и предавања.


Генерални спонзор 42. Међународног сајма грађевинарства је водећа грчка компанија за производњу и продају ролетни "Ролка", а званично осигурање манифестације "Триглав".


Радно време манифестације: од уторка, 19. априла до петка 22. априла 2016. године од 10 до 19 часова,у суботу, 23. априла од 10 до 17 часова.
Улазнице: цена појединачне улазнице је 300 динара, а за групне посете 200 динара.


Паркинг је 100 динара по сату.


Вести о излагачима и дешавањима током манифестације можете пратити на www.sajamgradjevine.rs као и на званичној Фејсбук страни Сајма грађевинарства на www.facebook.com/BeogradskiSajam.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 08 април 2016 23:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015