Logo
Одштампајте ову страницу

Гостојић вицешампион света

Оцените овај чланак
(1 Глас)

UrosZoriciBojanGostojic111111БЕОГРАД - Као што је тим менаџер, Светозар Гостојић и најавио пре одласка у Македонију, наш такмичар, Бојан Гостојић се са светског првенства у ваздухопловном моделарству за јуниоре враћа са медаљом.

 

Бојан је наступао у класи Ф1Б (модели на погон гумом, тзв. гумењаци), заједно са Урошем Зорићем који је на свом првом међународном такмичењу освојио 16. место у конкуренцији 33 такмичара, саопштено је из Ваздухопловног савеза Србије.

 

„Такмичење је так данас приведено крају јер јуче у регуларном делу после два флај офа није било победника. Ови ми је до сада најбољи резултат у јуниорској конкуренцији и веома сам сретан пласманом на друго место светског првенства“, поручио је Бојан Гостојић из Македоније.


Бојан Гостојић је наш искусан јуниор који је и на претходним великим међународним такмичењима постизао успех. На два претходна европска првенства освојио је бронзу, док се са прошлог светског првенства вратио са освојеним четвртим местом, наводи се у саопштењу ВСС.


Временски услови за такмичење су били веома тешки са великом турбуленцијом и ниспоним ваздушним струјама, која нажалост нису мимоишла другог члана екипе, Уроша Зорића. Урош је препознат као такмичар са великим потенцијалом који је ове године први пут наступио за репрезентацију и остварује све боље резултате.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015