Кућа Добрих Вести

Login

Врхунски тркачи освојили опрему за „Матуранте Маратонце“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

 

DJORDJETOMICБЕОГРАД - Тачно у поноћ 35 врхунских маратонаца и полумаратонаца истрчало је у рекордном року 10 км герила трке у Београду,BELGRADE MIDNIGHT10, друге по реду, и на тај начин освојили најбољу тркачку опрему за „Матуранте Маратонце“.

 

Они су нова нада тркачке заједнице Србије. Једино удружење у Србији које настоји да кроз школски систем повећа тркачку заједницу и омогући деци да се баве најраспрострањенијим видом рекреативног спорта – трчањем и маратоном.  Управо за њих су се борили тркачи који целим својим бићем живе за сваку нову трку, нови маратон.

 

ADIDASTRKA

 

Трка је почела тачно у поноћ са пристаништа Београда, а тркачи су морали унапред да увежбају руту јер стаза није била маркирана, а улице у то време нису биле затворене за саобраћај. Није било лако у исто време одржати темпо за победу, бити максимално пажљив на изазовним деоницама и не одступити од руте. Свако је био свестан ризика трке, али и спреман да стигне до циља и освоји адидас опрему за нову генерацију маратонаца.

 

ADIDASTRKAVODITELJKANELA

 

Славили су маратонци, али и врхунски тркачи који су другом по реду герила трком званично отворили и адидас BOOST ЗОНУ, место нових тркачких изазова. Сви који у периоду од 9.09. до 16.09. посете BOOST ЗОНУ на Пристаништу имају прилику да испробају неке од најтраженијих адидас тркачких модела - Ultra Boost, Pure Boost X, Ultra Boost Uncaged, Energy Boost и у њима за најкраће могуће време истрче на траци 5 км. Победника овог такмичења адидас води на Атински маратон 13. новембра.

 

ADIDASTRKAGLUMCABOJANPERIC

 

Сви остали посетиоци BOOST ЗОНЕ  који направе занимљиву слику скока на трамболини и шерују је на свом Инстаграм налогу уз #WHYIRUNBELGRADE имају шансу да освоје чланарину за адидас Школу трчања или PureBOOSTX патике и тако се са професионалним тренерима припреме за нове изазове и трке.

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија